Nejnovější recenze ze sekce Boxerské chrániče
Na moje kratší předloktí jsou trosku delší, ale v používání to nebrání.
- rozumná cena, poměrně kvalitní provedení
- lehce překáží při běhu
- nevšimla jsem si, že je u produktu uvedena velikost, v L příliš velké na dámskou ruku
- Super,krásně padnou.
pořídil jsem to na trénink podmetů takže to máme vytočené na noze z boku nikoliv na holeni, děcka to teď vydrží zkoušet celý trénink a nemají okopané nohy- super
- Ľahké, mäkučké, výborne sedia, počas zápasenia sa nepohne, vhodné aj pre deti.
- Dosť ťažké nastavenie, ale keď nastavíte zostanú akoby prilepené na hlave. Pri kúpe si overte či cvoky držia, nám jeden z troch nedržal. Dobre by bolo, keby boli dve veľkosti podbradníka (detská a dospelá).
Až na tie maličkosti, konečne chrániče, ktoré si malí zápasníci obľúbia a dobre vyzerajú.
- vzhled, cena a zpracování
- ukáže čas
Pro syna který je bude používat občas při tréninku, si myslím, že svou práci odvedou.
Team X Basic
Přidáno: 8. listopadu 2016
(naposledy upraveno 8. listopadu 2016)
Zakoupeno v Fight.cz
Pěkně chrání nejen kotník, ale i achylovku. Za ty peníze určitě dobrá volba.
- dobře sedí
- polstrování
Kvalitní chrániče
- Nebolí mě už uši.
- Vypadám jako astronaut.
- V gymu jeden máme a vypadá to, že tento produkt má moc krátké zipy, které se můžou seprat/opotřebovat.
- Ten stejný chránič má taky urvaný zip pod bradou.
- Zatímco já už ten svůj mám skoro měsíc a zatím žádné defekty.
Rozhodně doporučuji, lepší být astronautem za 800,- než mít cauliflower ears.
- délka životnosti,dobré spracování
spokojenost
Does a good job for a fair price.
Dobře sedí, nedře a netlačí.
- kvalita, užitečnost
Spokojenost, velký přínos pro trénink
- kvalita
Spokojen, velký přínos pro trénink.
- lehké, neomezují v pohybu, na noze nejsou ani cítit a přitom výborně ochrání jak holeň, tak nárt
Bezkonkurenční chrániče! Absolutně neomezují v pohybu, dokonale sedí, neposouvají se, dobře chrání holeň i nárt... Lepší chrániče k dostání nejsou...
- Tlumí
- Nepřekáží
- Dělá to na co je určen
Skvělý suspenzor, který tlumí a není ani moc znát, že ho vůbec máte.
- nemám to přímo na bojové sporty jako takové, mám to jako chránič pod "plátovou zbroj" na šerm, pády to tlumí výborně, otlačeniny od "železa" nejsou
- vycpávka z mého pohledu by mohla být i o něco menší, aby se to "vlezlo" pod oblečení
- subjektivně bych řekl, že velikost polstrování neodpovídá obrázku, ve skutečnosti je o něco větší
- Dobrá cena, plně funkční
- n/a
Splňuje moje očekávání
- lehké, nepřekáží při MMA a boji na zemi.
- životnost je trochu kratší než u klasických chráničů.
Vhodné pro trénink boje v kombinaci boje na zemi a vestoje - na zemi nepřekáží a ve stoje aspoň trochu tlumí.
Zobrazuji 161 - 180 ze 208 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11 Další »